Services.

一個成功的建築和室內設計, 包含著不同的元素, 設計概念, 空間的佈局, 光線的運用, 物料的選擇, 都影響了設計的成功與否。Henry Lee Design 為此組成了一隊的團隊, 為你的設計作好準備。

空間規劃

一個好的空間佈局, 差不多決定了設計成敗的關鍵。我們喜歡善用不同空間的佈局, 從而改善人生活的質素

燈光設計

光線是空間不可缺少的元素, 我們有專業的團隊為每個空間的燈光控制, 作出最合適的設計。
We believe LIGHTING can link art, design and technology.

FF & E service

To create a unique FF & E service for each client, we recognize the design & build are not only a creative concept but also in line with client's business model, tastes and customer behavior.